Paniekaanvallen, hartkloppingen, stress, zorgen, spanningen

Paniekaanvallen, hartkloppingen, stress, zorgen, spanningen, ik kon niks meer, mijn lichaam was op!

Ik probeerde van alles, maar uiteindelijk zat ik hele dagen thuis, had ik geen energie meer en sliep ik slecht.

Toen ik bij The Mindacademy terecht kwam voelde ik direct dat ik goed zat; je merkt de ervaring met mijn klachten en hoewel het vreemd was voor mij, was het voor deze club de normaalste zaak van de wereld. “Het komt goed” zeiden ze en dat klopt. Ik begon met lessen volgen in de Fit Flex Relax studio en vervolgens begon ik met de Masterclass Mindfulness:  hier leerde ik technieken en tools hoe om te gaan met mijn klachten en om te herstellen.

De persoon die ik toen was en nu ben zijn twee uiterste, waar ik toen een perfectionist was en stiekem heel onzeker was in het dagelijks leven en bijvoorbeeld niet kon toegeven dat ik over mijn grens ging, ben ik nu een persoon van rust. Ik heb geleerd mijn mind altijd kalm te houden, heb een super focus, mijn mind is altijd zo goed als stress vrij. Ik kan bijna niet geloven hoe ver dit alles mij heeft gebracht, ik geloof oprecht dat ieder mens deze kennis nodig heeft om een goed leven te kunnen leiden.

Maurice

Maurice

Ben je een man en heb je last van hoge sensitiviteit of een burn-out?

Als enige in Rotterdam bieden wij deze zeer populaire introductie aan. Samen met onze docent kijken we naar jouw persoonlijke doelen. Op basis van jarenlange ervaring kijken we welke aanpak het beste bij je past en hoe wij jou daar het beste bij kunnen helpen.
nl_NL
× Hoe kan ik je helpen?