Ik heb HSP en dat wist ik pas op latere leeftijd

Ik heb HSP en dat wist ik pas op latere leeftijd. Mijn vader was altijd van “niet lullen maar doorgaan”, “niet huilen”, “niet praten over emoties dat is raar”! Hierdoor heb ik jarenlang emotioneel roofbouw gepleegd en dat begon zich te uiten met spanningen in mijn lichaam, schouders, nek onderrug en na veel fysio’s werd ik doorverwezen naar Gil als bewegingstherapeut. Hij gaf aan dat door de mentale problematiek ik daarom niet verder kwam met alle therapeuten. Uiteraard moest ik hier niks van weten (ik dacht zweverig bah ), maar nu kijk ik daar heel anders tegen aan.  Wetenschappelijk onderbouwd werd mij uitgelegd hoe de hersenen en emoties op het lichaam werken. Het klonk logischer en logischer.  

Ik heb mijn broer en een collega doorverwezen en zij kwamen tot dezelfde conclusie ongeacht je geschiedenis. Deze workshop heeft ons allemaal geholpen bij verschillende problemen in ons dagelijks leven.

Joost

Joost

Ben je een man en heb je last van hoge sensitiviteit of een burn-out?

Als enige in Rotterdam bieden wij deze zeer populaire introductie aan. Samen met onze docent kijken we naar jouw persoonlijke doelen. Op basis van jarenlange ervaring kijken we welke aanpak het beste bij je past en hoe wij jou daar het beste bij kunnen helpen.
nl_NL
× Hoe kan ik je helpen?