Kleine groepen.

Science based stress reduction

Of schrijf je direct in!

Om te werken aan body en mind is er bij de The Mind Movement ook de mogelijkheid om in kleine groepen (functionele yoga-) lessen te volgen. Daarnaast worden ook ademhalings- en diepe ontspanningslessen gegeven. De Fit Flex Relax lessen worden gegeven op basis van wetenschappelijke kennis op het gebied van functionele anatomie, bewegingswetenschap en neurowetenschap. Of je nu beginner of gevorderd bent, je kunt aan elke les deelnemen. Onze docenten staan bekend om de persoonlijke aandacht die centraal staat binnen de les. Houdingen zullen worden aangepast op wat jij en jouw lichaam aan kan, oftewel functionele lessen. Wij beiden de volgende lessen aan:

FIT: Yang (Hatha)

Onze verschillende yang-lessen vind je op ons rooster. Bij yang lessen draait het om het sterker, flexibeler en mobieler maken van het lichaam. Diverse houdingen volgen elkaar in een sneller tempo op. Er is aandacht voor de versterking van de (core)-spieren, balans en uithoudingsvermogen.

FLEX: Yin

Tijdens onze yin-lessen ligt de focus op het flexibelere en mobieler maken van het diepere bindweefsel in het lichaam. Ook is tijdens deze lessen aandacht voor de mind. Tijdens de lessen kalmeren we de drukke mind, kun je jouw stress verlagen en vind je meer ontspanning in zowel je mind als je lichaam. Diverse klachten zoals rugklachten, nekklachten en knieklachten kunnen worden verholpen door het regelmatig volgen van (functionele) yin-lessen.

RELAX: Yoga Nidra

Tijdens onze nidra-lessen word jij meegenomen naar een diepere ontspanning.

Hieronder zie je het day-to-day rooster. Je kunt direct via dit rooster reserveren en/of een account aanmaken indien je dit nog niet hebt.

Onze succesverhalen

Kies het abonnement dat bij jou past!

Wil je kennis komen maken met The Mind Movement? Voor €15,- kan je 14 dagen onbeperkt mee doen aan onze sessies.
Meld je hier aan!

Hieronder tref je het overzicht aan van alle verschillende abonnementen. Of je nu 1x per week wilt, of elke dag wilt komen, kies het abonnement dat bij jou past. Je kunt jouw abonnement altijd nog wijzigen! Het maandelijks bedrag kan van je bankrekening of creditcard worden afgeschreven.

€ 47

per maand

1 keer per week

Met dit abonnement kan je 1x per week komen. Alle lessen staan hiervoor open!

€ 79

per maand

Onbeperkt

Met dit abonnement kan onbeperkt komen. Alle lessen staan hiervoor open!

€ 127,50

eenmalig

10 sessieskaart

Kies 10 van jouw favoriete lessen om te volgen. De 10 lessenkaart is 3 maanden geldig.

Start nu bij The Mind Movement!

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.
Hierdoor kan je zo snel mogelijk starten bij The Mind Movement. 

Wetenschappelijk onderbouwde en bewezen aanpak

Toezicht van gecertificeerde trainers

Altijd veilig en volgens Covid-19 richtlijnen

Mix tussen on- en offline

Meer dan 7.000 personen gingen je voor

Inschrijven voor kleine groepslessen.

nl_NL
× Hoe kan ik je helpen?