Mindfulness bij The Mind Academy

Mindfulness….er wordt zoveel mindfulness aangeboden: de één spiritueel’, de ander wat meer wetenschappelijk, maar wat is nu de beste keuze?

Mindfulness is per definitie een wetenschappelijke discipline en is al heel oud. Sinds de neurowetenschap onderzoek is gaan doen naar mindfulness en meditatie heeft dit de populariteit gekregen die we hedendaags kennen in het Westen.

Op google vind je eindeloos veel keuze, maar de basis blijft het zelfde leren: de gedachten te beheersen of beter gezegd: zorgen dat de gedachten geen grip meer hebben op je dagelijks leven.

Wij hebben 60.000 gedachten per dag en dit neemt de nodige energie. Met het aantal burn-out dat steeds meer stijgt zien we de vraag naar oplossingen ook steeds meer toenemen.

Mindfulness bij The Mind Academy

Mindfulness bij de The Mind Academy is vooral de focus op het wetenschappelijke gedeelte en de juiste tools en technieken die daarbij horen.

Naast Mindfulness leren wij ook neuroplasticiteit oftewel de brein plasticiteit: hoe kun jij jouw oude patronen doorbreken en nieuwe gezonde patronen programmeren.

Tijdens onze gratis workshop “The science behind change” leren wij waarom verandering zo lastig is, leren wij hoe je stressvrij kunt leren leven en wat Mindfulness voor je kan betekenen.

Wat maakt onze aanpak anders?

Naast Mindfulness bieden wij ook de  mogelijkheid om in onze Fit Flex Relax studio yoga & sport lessen te volgen en geven we advies over bewegen (het lichaam en brein zijn met elkaar verbonden). Hoewel mindfulness zeker werkt is de combinatie met het lichamelijke beweging een completer beeld. Daarnaast speelt voeding een grote rol in onze fysieke en mentale gezondheid en geven wij ook voedingsconsults.  Ook vind je bij ons een meditatie cursus en leer je hoe je brein werkt waardoor je meer inzichten krijgt en beter controle kunt krijgen over je leven.

Oftewel Mind Body Nutrition: alles op één plek met een persoonlijke aanpak en deskundig en wetenschappelijk advies. Wil je meer weten over mindfulness en hoe dit je kan helpen?

Kom naar onze gratis workshop de science behind change,

Mindfulness bij The Mind Academy

Geïnteresseerd geraakt in een van onze workshops?

Meld je aan voor een gratis workshop en kom erachter of een les van Gil iets voor jou is.

nl_NL
× Hoe kan ik je helpen?