Mindfulness + via de Mind Academy.

In onze hedendaagse maatschappij is iedereen druk, druk, druk. De hoeveelheid burn-outs neemt enorm toe en veel mensen voelen een constante druk. Daarom gebruiken wij neuro-wetenschappelijk bewezen programma’s die helpen bij het ontwikkelen en vergroten van je wilskracht, zelfverzekerdheid en positief denken en rust in je hoofd. Zo hebben we de masterclass die in groepsvorm wordt gegeven en met een uitgebreide ‘nazorg’ en kun je bij ons 1-op-1 consults inplannen zodat je op individueel niveau wordt geholpen. Tenslotte kun je ook mee met onze retraites.

21/90 Challenge

Wil jij in 90 dagen jouw mind en leven veranderen? Dan is deze begeleide challenge echt iets voor jou!

Bekijk de challenge

Masterclass

Wil jij leren om los te laten? Wil jij leren hoe je beter kunt ontspannen en wil jij een rustige en kalme mind?

Bekijk de masterclass

Retraite

Ben je op zoek naar innerlijke rust? Leer om altijd aanwezig te zijn en je gedachten om orde te krijgen tijdens onze retraite.

Bekijk onze retraite

Life coaching

Naast de programma’s die wij aanbieden in groepsverband kun je bij ons ook terecht voor individuele coaching en begeleiding.

Naar 1-op-1 coaching

HSP bij mannen

Wij bieden een unieke combinatie van mindfulness & neuroplasticiteit, beweging en voeding voor mannen met een hoge gevoeligheid.

Naar deze oplossing

In de leer bij Gil Sol, neuroplasticiteit expert

Het is meer dan alleen een lichaam, een brein of je voeding. Het is een complete levensstijl en Gil heeft zijn eigen leven geheel toegewijd aan de wetenschap hierachter. Hij combineert de traditionele leer zoals deze is ontwikkeld in het Oosten met de huidige wetenschappelijke kennis die er is in het Westen.

nl_NL
× Hoe kan ik je helpen?