Movement

1 op 1 Science based stress reduction

Of schrijf je direct in!

Probleem

Stress kan enorm veel verschillende oorzaken hebben. Het kan komen door dingen die spelen in je dagelijks leven. Werk kan leiden tot enorme stresspieken. Stress kan ook komen door je omgeving: vrienden, familie en/of relaties. Een drukke mind, trauma’s en angsten en dingen die spelen uit het verleden kunnen zorgen voor stress. Daarnaast zijn er nog mentale uitdagingen, eigenschappen als perfectionisme en onzekerheid. Allemaal voorbeelden van dingen die stress veroorzaken.

Gevolg

Het gevolg van (langdurige) stress mag niet worden onderschat. Inmiddels kan stress worden gezien als één van de belangrijkste doodsoorzaken. Verschillende lichamelijke klachten zoals hart- en vaatziekten komen voort uit stress.
Stress leidt tot nog meer onrust en drukte in je hoofd. Piekeren en steeds maar weer zorgen maken zijn gevolgen. Stress zorgt voor spanningen in het lichaam, stijfheid en fysieke klachten zoals nek- rug- en schouderklachten. Het energielevel, wilskracht en motivatie wordt op een negatieve manier beïnvloed. Tenslotte word je eetlust en -gewoonten en slaappatronen negatief verstoord.

Stress is ongezond voor onze levensstijl!

Oplossing

Bij Mind Movement kan Gil jou als bewegingstherapeut verder helpen.

Tijdens de 1 op 1 Movement sessies pakt Gil de oorzaken van de stress gerelateerde klachten samen met jou aan. Een persoonlijke aanpak gebaseerd op wetenschappelijk bewezen programma’s!

Resultaat

Het resultaat van onze programma’s leiden ertoe dat jij leert omgaan met stress en de lichamelijke klachten in jouw lichaam kunt herkennen. De lichamelijke klachten zullen worden aangepakt zodat jij je weer vrij kunt beweging. Je energie en uithoudingsvermogen zullen verbeteren. Geen pijnlijke rug- nek- en schouders meer. Voel je lichaam weer zoals jij het wilt voelen.

Specialismen binnen deze aanpak:

Chronische klachten | Functionele anatomie en fascia (het diepere bindweefsel) | Rug- nek- en schouderklachten | Spanning in het lichaam

Kies het pakket dat bij jou past.

Science based stress reduction

€ 85.00

1 losse sessie

Ga in 1 les dieper in op jouw situatie. Je kunt dit vergelijken met een diepere intake.

€ 790.00

10 sessies pakket

Neem een pakket van 10 sessies als je gericht aan jouw situatie gaat werken.

€ 1499.00

20 sessies pakket

Het 20 pakket bestaat uit 20 sessies om voor langere termijn jouw situatie aan te pakken.

Join the movement!

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.
Hierdoor kan je zo snel mogelijk starten bij The Mind Movement. 

Wetenschappelijk onderbouwde en bewezen aanpak

Toezicht van gecertificeerde trainers

Altijd veilig en volgens Covid-19 richtlijnen

Mix tussen on- en offline

Meer dan 7.000 personen gingen je voor

Inschrijven voor Movement.

nl_NL
× Hoe kan ik je helpen?