Probleem

Stress kan enorm veel verschillende oorzaken hebben. Het kan komen door dingen die spelen in je dagelijks leven. Werk kan leiden tot enorme stresspieken. Stress kan ook komen door je omgeving: vrienden, familie en/of relaties. Een drukke mind, trauma’s en angsten en dingen die spelen uit het verleden kunnen zorgen voor stress. Daarnaast zijn er nog mentale uitdagingen, eigenschappen als perfectionisme en onzekerheid. Allemaal voorbeelden van dingen die stress veroorzaken.

Gevolg

Het gevolg van (langdurige) stress mag niet worden onderschat. Inmiddels kan stress worden gezien als één van de belangrijkste doodsoorzaken. Verschillende lichamelijke klachten zoals hart- en vaatziekten komen voort uit stress. Stress leidt tot nog meer onrust en drukte in je hoofd. Piekeren en steeds maar weer zorgen maken zijn gevolgen. Stress zorgt voor spanningen in het lichaam, stijfheid en fysieke klachten zoals nek- rug- en schouderklachten. Het energielevel, wilskracht en motivatie wordt op een negatieve manier beïnvloed. Tenslotte word je eetlust en -gewoonten en slaappatronen negatief verstoord.

Stress is ongezond voor onze levensstijl!

Oplossing

Bij Mind Movement passen wij science based stress reduction (SBSR) toegepast. Deze methode helpt jou om zowel mental als fysiek er weer bovenop te komen. Je vind meer rust in je hoofd en het zorgt voor een ontspannen lichaam.

Tijdens de 1 op 1 Mind sessies pakt Gil de oorzaken van de stress gerelateerde klachten samen met jou aan. Een persoonlijke aanpak gebaseerd op wetenschappelijk bewezen programma’s!

Resultaat

Het resultaat van onze programma’s leiden ertoe dat jij leert omgaan met stress. Zo kun jij verder met je leven op de manier hoe jij wilt. Je leert om te gaan met negativiteit van anderen, je leert je mind rustig te houden en om te gaan met alle mentale uitdagingen in jouw leven!

nl_NL
× Hoe kan ik je helpen?