Probleem

Stress kan enorm veel verschillende oorzaken hebben. Het kan komen door dingen die spelen in je dagelijks leven. Werk kan leiden tot enorme stresspieken. Stress kan ook komen door je omgeving: vrienden, familie en/of relaties. Een drukke mind, trauma’s en angsten en dingen die spelen uit het verleden kunnen zorgen voor stress. Daarnaast zijn er nog mentale uitdagingen, eigenschappen als perfectionisme en onzekerheid. Allemaal voorbeelden van dingen die stress veroorzaken.

Gevolg

Het gevolg van (langdurige) stress mag niet worden onderschat. Inmiddels kan stress worden gezien als één van de belangrijkste doodsoorzaken. Verschillende lichamelijke klachten zoals hart- en vaatziekten komen voort uit stress. Stress leidt tot nog meer onrust en drukte in je hoofd. Piekeren en steeds maar weer zorgen maken zijn gevolgen. Stress zorgt voor spanningen in het lichaam, stijfheid en fysieke klachten zoals nek- rug- en schouderklachten. Het energielevel, wilskracht en motivatie wordt op een negatieve manier beïnvloed. Tenslotte word je eetlust en -gewoonten en slaappatronen negatief verstoord.

Oplossing

Een gehele aanpak op alle gebieden: mind, movement, voeding en levensstijl (bijvoorbeeld op het gebied van werk en timemanagement). Samen kijken we naar wat voor jou haalbaar en bereikbaar is binnen jouw leven. Een unieke aanpak op al deze facetten tijdens de 1 op 1 lifestyle sessies.

Resultaat

Het persoonlijke programma 1 op 1 lifestyle zorgt voor een waanzinnig leven. Een fit en energiek leven met een heldere mind. Stressors van buitenaf hebben weinig tot geen invloed meer op jou. Wees degene die je wilt zijn.

nl_NL
× Hoe kan ik je helpen?